skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Združenje zgodovinskih mest Slovenije

Združenje zgodovinskih mest Slovenije

Izberite svoj KULTURNI ABONMA 2021/2022

Obiskujte gledališča in likovna razstavišča, privoščite si koncerte in literarne večere. Uživajte v razkošni izbiri, s katero letos obeležujemo tudi 20-letnico Združenja zgodovinskih mest Slovenije. Praznujmo skupaj

Vsako mesto je tudi mesto samosvoje kulture.  A lepota zgodovinskih mest ni le v njihovi urbanistični zasnovi, arhitekturi, umetnosti. Poiščimo jo v kulturnem utripu sedanjosti!

Povežimo potepe po mestih z obiskom muzejev in galerij, razstav in najrazličnejših prireditev. Združimo obisk mesta s spoznavanjem njegovih okusov. Izberimo zase kulturno gastronomski abonma POLNA ŽLICA KULTURE, ki nam običajen dan ali večer spremeni v doživetje, polno kulturnih spoznanj.

Veliki abonma POLNA ŽLICA KULTURE vam ponuja kar 20 raznolikih doživetij kulture. Več kot 250 umetnikov in ustvarjalcev iz 19 zgodovinskih mest je za vse ljubitelje kulture ustvarilo edinstvena doživetja, ki čakajo na obiskovalce.

Poleg velikega abonmaja smo glede na vam bližje dostopne ali ljube lokacije prireditev pripravili tudi dva mala abonmaja.

Mali abonma OD KOROŠKE DO DOLENJSKE vabi na raznotere prireditve v Slovenj Gradec, na Ptuj, v Slovenske Konjice, Celje, Šentjur, Brežice, Kostanjevico na Krki, Metliko, Novo mesto in Žužemberk.

Mali abonma OD ALP DO JADRANA ponuja kulturna doživetja v Tržiču, na Jesenicah, v Radovljici, Kranju, Kamniku, Škofji Loki, Idriji, Kopru in Piranu.

Več na https://www.zgodovinska-mesta.si/kulturni-abonma/.

 

 

Address

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Opening hours

Monday to Friday:
8:00–19:00
Saturday:
8:00–13:00
July-August
Monday to Friday:
8:00–19:00

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam