E-knjižnica

E-knjižnica

Vabljeni k uporabi e-virov!

Predstavljamo vam IUS info in Find info.

IUS info je spletni portal s pravnimi informacijami in je namenjen iskanju in branju zakonodaje, sodne prakse in pravne literature Republike Slovenije ter zakonodaje, sodne prakse itn. Evropske unije.

Obsega čistopise vseh veljavnih zakonov in podzakonskih aktov Republike Slovenije, odločitve Ustavnega sodišča, judikate Vrhovnega sodišča in določenih višjih sodišč, razpise iz Uradnega lista, izbrane komentarje zakonov (NOVO), vzorce pogodb in internih aktov (NOVO), revizijska poročila Računskega sodišča, pravna mnenja Vrhovnega sodišča, besedila člankov iz revij Podjetje in delo, Pravna praksa, Revus, Evro Pravna praksa, Odvetnik in Sodnikov informator ter bibliografske podatke o člankih iz različnih publikacij.

Portal FinD–INFO pa povezuje zbirke obsežnih strokovnih vsebin, podatkov, obrazcev in pripomočkov s področij financ, davkov in računovodstva. Portal temelji na preizkušeni tehnologiji portala IUS-INFO, ki zagotavlja uporabnikom kakovostne, strokovne in ažurne dokumente ter informacije.

Največja prednost portala FinD-INFO je njegova enostavna uporaba, ki jo zagotavlja medsebojna povezanost vseh tekoče posodobljenih dokumentov.

Kako dostopati do elektronskih virov si lahko preberete na:
https://www.knjiznica-celje.si/…/podatkovne-zbirke-z-dostop…

 

 

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

Varna točka