Nacionalni mesec skupnega branja 2019

Nacionalni mesec skupnega branja 2019

Letošnji, drugi Nacionalni mesec skupnega branja 2019, bo potekal od 8. septembra (mednarodni dan pismenosti) do 13. oktobra (zaključek ®Tedna otroka).

V Osrednji knjižnici Celje smo se vseslovenskemu projektu pridružili z naslednjimi aktivnostmi:

Bralna značka »Z branjem do zvezd 2020«

Ste prebrali zanimivo knjigo, ki bi jo želeli priporočati drugim? Njen naslov napišite na listek in oddajte v skrinjico na oddelku leposlovja. Morda ravno vaše priporočilo vključimo na seznam bralne značke za odrasle 'Z branjem do zvezd' za prihodnje leto.

Bralni paketi

Za vas smo pripravili bralne pakete, v katerih boste našli zanimivo branje za vso družino. Najdete jih po različnih kotičkih v knjižnici.

Bralci priporočajo bralcem

Ste ravnokar prebrali dobro/zanimivo knjigo? Bi jo želeli priporočiti drugim? Postavite jo na stojalo in če želite, zraven pripišite, zakaj vam je bila všeč. Stojala se nahajajo na vseh oddelkih knjižnice.

Promocija elektronskih knjig 

Vsi, ki bi želeli uporabljati elektronske knjige in tega še niste vešči, se lahko na telefonski številki 03 426 17 60 oz. na oddelku leposlovja v prvem nadstropju naročite na individualno svetovanje. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.


V avli knjižnice in na oddelku za otroke se bosta v mesecu septembru nahajali veliki tabli, kamor boste lahko drugim obiskovalcem knjižnice zaupali svoje misli.

Vsem prvošolčkom pa od ponedeljka dalje ob vpisu v Knjižnico pri Mišku Knjižku podarimo majico.

Vabljeni!

 

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam