KNJIŽNICA JE ZAPRTA!

Spoštovani bralci in obiskovalci knjižnice,

zaradi epidemije v Sloveniji je Osrednja knjižnica Celje do nadaljnega zaprta (vključno z enotami Štore, Dobrna, Šmartno in Vojnik). Vsi oddelki knjižnice bodo torej ostali zaprti do preklica. Tako smo ravnali v skladu z navodili Ministrstva za kulturo.

To pomeni, da izposoja in vračilo gradiva v tem času nista mogoča. Prav tako so onemogočena naročila in rezervacije gradiv. Tisti, ki ste že prejeli obvestilo za rezervirano gradivo, ga boste lahko prevzeli, ko bo knjižnica ponovno odprla svoja vrata. Prav tako vas obveščamo, da za vaše izposojeno gradivo ne bo tekla zamudnina, tudi obstoječa naročila in rezervacije ne bodo potekla. Zaradi zaprtja knjižnice, pri vas ne bodo nastali nobeni stroški.

Ne želimo pa si, da bi v teh negotovih dneh ostali brez prostočasnega ali študijskega branja, zato vas vabimo, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko zelo enostavno izposodite e-knjige, za vas smo dokupili precej novih naslovov, ki vam bodo zagotovo všeč. Poleg BIBLOSA vam je na voljo tudi E-knjižnica s spletnimi časopisi in bazami podatkov s številnimi vsebinami.

Vsem članom smo omogočili dostop do e-knjižnice. Tudi tistim, ki vam je v tem času potekla članarina ali imate dolg. Potrebujete le št. članske izkaznice in geslo za Mojo knjižnico, s katerima lahko neomejeno uporabljate vse storitve e-knjižnice (podatkovne baze in Biblos). Če ste geslo pozabili, si ga lahko ponastavite sami https://plus.si.cobiss.net/opac7/mylib/password?pass=reset

SPLETNI VPIS: V knjižnico se lahko vpišete tudi preko spleta in s tem pridobite dostop do e-knjižnice in Biblosa. V tem primeru lahko članarino poravnate preko spleta (s kartico ali preko elektronske banke s plačilom UPN) ali pa jo poravnate v knjižnici, ko bo ponovno odprta.

Povezava za spletni vpis: https://plus.si.cobiss.net/opac7/rsu
Pomoč pri spletnem vpisu: http://etecaj.izum.si/mod/page/view.php?id=556

Če bi imeli z dostopom ali namestitvijo kakšne zaplete, nas pokličite na 03 426 17 14 vsak dan med 9. in 17. uro.

Z veseljem vam bomo pomagali!

Za vse splošne informacije sta za vas na voljo dve telefonski številki: 03 426 17 17 ali 03 426 17 16 (vsak dan med 9. in 17. uro).

Tudi Kavarna Miško Knjižko ostaja ZAPRTA do preklica.

Naj vas v teh dneh spremlja misel, da je skrb za svoje zdravje in zdravje drugih na prvem mestu, zato upoštevajte vsa navodila in OSTANITE DOMA.

Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in se kmalu vidimo.

 

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam