Punčke (za)upanja iz karantene

Projekt Punčke(za)upanja iz karantene je zaživel sredi marca, ko se je življenje zaradi epidemije skoraj ustavilo. V Osrednji knjižnici Celje je v sklopu Univerze za III. življenjsko obdobje že lani uspešno deloval krožek izdelovalk punčk iz cunj, letos pa smo preko facebook skupine povabili k sodelovanju tudi druge ustvarjalce iz vse Slovenije.
Knjižnico bo teden dni pred dogodkom obogatil nasmeh Unicef-ovih punčk iz cunj; punčke bodo za en teden polepšale okna in vstopni prostor knjižnice, nato pa bodo pod pokroviteljstvom Unicef Slovenija predane svojemu namenu. Posvojitelj punčke z donacijo 20,00 EUR krije stroške cepljenja proti šestim nalezljivim boleznim otrok v najrevnejših predelih sveta.
V ponedeljek, 22. junija, ob 11. uri vas vabimo na ploščad pred knjižnico na dobrodelno predajo punčk v posvojitev. Za glasbeno popestritev bo poskrbela prejemnica letošnjega kristalnega grba MOC, glasbenica Nuša Ofentavšek, s klavirsko spremljavo Tadeja Grušovnjaka.

Prisrčno vabljeni!

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam