skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

POSLOVANJE V KNJIŽNICI OD 23. JANUARJA 2021 DALJE

Od 23. januarja, do preklica oz. spremembe vladnega odloka v Osrednji knjižnici Celje deluje BREZSTIČNA IZPOSOJA.

Dovoljen je osebni prevzem knjig pri pultu v knjižnici, kjer vam je zagotovljen minimalen osebni stik in sicer, med tednom med 8. in 19. uro, ter ob sobotah med 8. in 13. uro.

Željeno gradivo lahko naročite na naslednje načine:

-preko aplikacije Moja knjižnica,

-podaljšave in rezervacije gradiv v Knjižnici pri Mišku Knjižku 03/426 17 66,

-za ostalo gradivo in informacije 03/426 17 17 in 03 426 17 16.

Takoj, ko bo gradivo pripravljeno, ga boste lahko prišli iskat. Vstop do pulta za prevzem je omogočen dvema obiskovalcema hkrati ob primerni varnostni razdalji. Prosimo vas, da upoštevate varnostno razdaljo tudi pred knjižnico.

Vračila gradiv potekajo nemoteno. Knjigomat za vračilo deluje 24 ur, v primeru težav je poleg njega na voljo zaboj, kamor odložite gradivo, ki ga knjigomat ne sprejme. Tokrat vam že izposojenega gradiva ne bomo avtomatsko podaljšali, saj ga lahko pravočasno vrnete ali podaljšate preko telefona oz. spleta. Morebitne zamude zaradi spremenjenega načina poslovanja ne bomo tolerirali.

V kolikor imate pomisleke, da bi se v knjižnico odpravili, vam je na boljo bogata E-knjižnica. Do nje lahko dostopate s člansko številko in geslom. Povezava je https://www.knjiznica-celje.si/.../podatkovne-zbirke-z....

Vabimo tudi, da si izposodite bralne pakete, na voljo so tako za odrasle kot tudi najmlajše.

Vsi ukrepi in priporočila veljajo tudi za naše krajevne knjižnice v Vojniku, Šmartnem v Rožni dolini, Štorah in Dobrni. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefon 03/426 17 77 ali 03/426 17 76. 

Ostanite zdravi!

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam