skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Podatkovne zbirke z dostopom na daljavo

EBSCO

EBSCO Host omogoča iskanje, pregledovanje, tiskanje in shranjevanje polnih besedil člankov po bazah Academic Search Elite, Regional Business News, MasterFILE Premier, ERIC, GreenFILE in Business Source Main Edition ter iskanje po bibliografskih navedbah in povzetkih v zbirkah MEDLINE in Library, Information Science & Technology Abstracts.

Dostop v knjižnici in na daljavo

Navodilo za uporabo

 EBSCOeBooks logo EBSCO eBook Public Library Subscription Collection omogoča izposojo elektronskih knjig.

Dostop v knjižnici in na daljavo

Navodilo za uporabo

večer

Večer  spletni arhiv časopisa Večer. Arhiv člankov od leta 1945 do danes.

Dostop v knjižnici in na daljavo

pressreader

PressReader je podatkovna zbirka, ki prinaša tekoče izdaje več kot 3.000 nacionalnih, regionalnih in lokalnih časnikov in revij iz vsega sveta. V prostorih knjižnice in v aplikaciji PressReader so na voljo tudi publikacije Dela s prilogami (Delo, Nedelo, Nedeljske novice Slovenske novice).

Dostop v knjižnici in na daljavo
Video navodila za uporabo aplikacije

gvin GVIN.com – nudi celovit vpogled v poslovanje slovenskih podjetij, v njihova vodstva ter v tržno dogajanje doma, v svetu in po posameznih industrijskih panogah.

Dostop v knjižnici in na daljavo
 ebonitete pba novi

EBONITETE.si - je najsodobnejša aplikacija za popoln pregled več kot 200.000 poslovnih subjektov. Na enem samem mestu lahko pridobite splošne, računovodske in ostale finančne podatke o izbranem podjetju.

Dostop v knjižnici in na daljavo

tax fin lex2

Portal Tax-Fin-Lex ponuja največjo bazo podatkov z vso veljavno zakonodajo, ki je sproti ažurirana. Na njo so povezani vsi preostali dokumenti, kot so sodna praksa, strokovni članki, komentarji zakonov in praktične rešitve. Na voljo pa so tudi informacije iz finančno-računovodskega ter davčnega področja.

Dostop v knjižnici in na daljavo

sskj Portal Fran združuje slovarje, slovenistične jezikovne vire in portale, ki so nastali ali še nastajajo na Inštitutu za slovenski jezik Frana Ramovša ZRC SAZU, ter slovarje, ki so v okviru dela na tem inštitutu dobili digitalno obliko. Omogoča tudi iskanje po drugih izbranih slovenskih jezikovnih korpusih. Namen portala je omogočiti dostop do slovarskih informacij čim širšemu krogu uporabnikov, zato omogoča tako povsem preproste kakor tudi zelo kompleksne poizvedbe.

Dostop v knjižnici in na daljavo
   

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam