skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Podatkovne zbirke z dostopom na daljavo

pressreader

PressReader je podatkovna zbirka, ki prinaša tekoče izdaje več kot 3.000 nacionalnih, regionalnih in lokalnih časnikov in revij iz vsega sveta. V prostorih knjižnice in v aplikaciji PressReader so na voljo tudi publikacije Dela s prilogami (Delo, Nedelo, Nedeljske novice Slovenske novice).

Dostop v knjižnici in na daljavo

večer.jpg

Večer  spletni arhiv časopisa Večer.

Arhiv člankov od leta 1945 do 3. marca 2024 je dostopen na povezavi:

 Dostop v knjižnici in na daljavo 

Izdaje od 4. 3. 2024 dalje (do trenutne izdaje) so dostopne na povezavi:

Dostop v knjižnici in na daljavo

ebonitete

 

EBONITETE.SI je najsodobnejša bonitetna aplikacija za popoln pregled podjetij oz. vseh slovenskih poslovnih subjektov in njihove aktualne bonitete. Aplikacija EBONITETE.SI namreč poleg bonitetnih, nudi tudi splošne, računovodske, finančne in številne druge ključne informacije o izbranem podjetju, s čimer uporabniku omogoča poglobljene analize ter konstanten vpogled v kredibilne bonitetne ocene, kar rezultira v občutnem zmanjšanju tveganj pri sprejemanju poslovnih odločitev.

Dostop v knjižnici in na daljavo

tax-fin-lex

Portal Tax-Fin-Lex ponuja največjo bazo podatkov z vso veljavno zakonodajo, ki je sproti ažurirana. Na njo so povezani vsi preostali dokumenti, kot so sodna praksa, strokovni članki, komentarji zakonov in praktične rešitve. Na voljo pa so tudi informacije iz finančno-računovodskega ter davčnega področja.

Dostop v knjižnici in na daljavo

 

EBSCO

EBSCO Host omogoča iskanje, pregledovanje, tiskanje in shranjevanje polnih besedil člankov po bazah Academic Search Elite, Regional Business News, MasterFILE Premier, ERIC, GreenFILE in Business Source Main Edition.

Dostop v knjižnici in na daljavo

sskj Portal Fran združuje slovarje, slovenistične jezikovne vire in portale, ki so nastali ali še nastajajo na Inštitutu za slovenski jezik Frana Ramovša ZRC SAZU, ter slovarje, ki so v okviru dela na tem inštitutu dobili digitalno obliko. Omogoča tudi iskanje po drugih izbranih slovenskih jezikovnih korpusih. Namen portala je omogočiti dostop do slovarskih informacij čim širšemu krogu uporabnikov, zato omogoča tako povsem preproste kakor tudi zelo kompleksne poizvedbe.

Dostop v knjižnici in na daljavo

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam