skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Knjižnica Štore

Knjižnica Štore se nahaja v prvem nadstropju Mercator centra Lipa na naslovu Udarniška 3. Vanjo se lahko vpišejo vsi občani, saj je enota kombinirana in namenjena otrokom, mladostnikom in odraslim. Z izkaznico, ki jo prejmete v knjižnici Štore, si lahko izposojate gradivo v vseh enotah Osrednje knjižnice Celje.

Otrokom, mladostnikom in odraslim so na voljo knjige različnih žanrov (dramatika, pesništvo, družbeni, zgodovinski, kriminalni, biografski, znanstveno fantastični in drugi romani, kartonke, slikanice za otroke itd.) in strokovna literatura (filozofija, psihologija, medicina, zgodovina, umetnost, jezikoslovje itd.).

Poleg knjig, ki ponujajo obilico informacij ter zabavo in sprostitev, si lahko na dom izposodite tudi neknjižno gradivo: filme in risanke na DVD-jih, glasbo in pravljice na CD-jih ter jezikovne tečaje.V knjižnici lahko prebirate domače časnike in revije, ki si jih lahko izposodite tudi na dom.

Prireditve in dejavnosti:

  • Pravljična ura za vrtce – knjižnico obiskujejo skupine otrok iz bližnjega vrtca, ki jim s pomočjo pravljice predstavimo knjižnico in skupaj z njimi naredimo prve korake v skrivni svet knjižnice.
  • Vodstva po knjižnici  – izvajamo vodstva po knjižnici za skupine učencev iz bližnje osnovne šole.

 

Delovni čas

Ponedeljek:
8:00–14:00
Sreda:
13:00–15:00
Četrtek:
12:00-19:00

 Poletni delovni čas:

Ponedeljek:
8:00–12:00
Četrtek:
12:00-19:00

 

Kontakt

Knjižnica Štore
Udarniška 3
3220 Štore

Tel.: 03 426 17 70
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam