Steve Jobs

Steve Jobs

Avtor: Walter Isaacson
Založnik: Učila International, 2012
Zvrst: roman
Priporoča: Knjižnica Slovenske Konjice

Biografija Steva Jobsa je natančen portret enega največjih vizionarjev in inovatorjev svoje generacije in nam nudi dober vpogled v poklicno in osebno življenje človeka, ki ga večina pozna predvsem kot soustanovitelja računalniškega podjetja Apple. Delo je nastalo na podlagi obširnega raziskovanja in številnih intervjujev s Stevom Jobsom, člani njegove družine in njegovimi prijatelji, pa tudi nasprotniki in tekmeci. Množica zbranih podatkov in pričevanj nam omogoča, da si ustvarimo sliko o tem, kdo je bil Steve Jobs in kako mu je uspelo zapustiti opazno sled na številnih področji, kjer si podajata roko ustvarjalna domišljija in visoka tehnologija. Medtem ko spremljamo Jobsovo življenjsko pot, se tudi tehnično neuki bralci uspešno seznanimo z razsežnostjo tehnološkega napredka v zadnjih desetletjih.

Odlomek iz knjige

"”Ne želim si postati najbogatejši človek na pokopališču.Mnogo mi pa pomeni, da lahko zvečer, ko se spravljam v posteljo, pomislim: Danes smo naredili nekaj čudovitega” ”Dizajn ni le kako izgleda. Dizajn je tudi kako deluje.” ”There is one more thing” ”Namesto da bi nas skrbelo to, kaj se je zgodilo včeraj, raje iznajdimo jutrišnji dan”"

Address

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Opening hours

Monday to Friday:
8:00–19:00
Saturday:
8:00–13:00
July-August
Monday to Friday:
8:00–19:00

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam