skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
KNJIŽNICA VOJNIK - Predavanje: Nemiren, živahen otrok ali otrok s težavami pozornosti in/ali hiperaktivnostjo?

KNJIŽNICA VOJNIK - Predavanje: Nemiren, živahen otrok ali otrok s težavami pozornosti in/ali hiperaktivnostjo?

Predavenje: Nemiren, živahen otrok ali otrok s težavami pozornosti in/ali hiperaktivnostjo? Kaj to pomeni za starša in vzgojitelja?

Predavala bo mag. Lidija Šket Kamenšek.

Vstop prost!

 

Predavateljica o sebi:

Sem mag. znanosti, socialna pedagoginja, prof. razrednega pouka, že 25 let se študijsko, raziskovalno in praktično ukvarjam s težavami pozornosti in/ali hiperaktivnostjo. Iščem metode umiritve ter kanale, kjer se posebnosti lahko varno in učinkovito izrazijo ter raziskujem strategije, ki so v pomoč staršem, vzgojiteljem in učiteljem, ki se srečujejo z otroki z ADHD. Prav tako promoviram branje, pripovedovanje in poslušanje pravljic, saj se kot pravljičarka, pisateljica in mama štirih otrok zavedam bogastva in podpore, ki ga prinašajo literarna besedila v življenja otrok ter odraslih. Prav poslušanje, branje in pogovor so nastavki za filozofiranje ter kritično mišljenje, kar je ravno tako predmet mojega raziskovanja. Na navedene teme imam objavljene prispevke v znanstvenih in strokovnih revijah, o njih predavam na znanstvenih in strokovnih konferencah ter posvetih, prav tako pa tudi staršem, učiteljem in vzgojiteljem. Delovne izkušnje in raziskovanje mi omogočajo, da pri svojih predavanjih poleg teoretičnih izhodišč vnašam tudi lastne izkušnje ter primere iz prakse.

Za dodatne informacije pokličite na tel. 03 426 17 76 v delovnem času Knjižnice Vojnik ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Vir slike: https://www.abesednjak.si/2022/06/02/zakljucek-prezihove-bralne-znacke/

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam