skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Odrasli

Odrasli, starejši od 18. leta ob vpisu izpolnijo in podpišejo  elektronsko vpisnico in pokažejo osebni dokument s fotografijo. Višina članarine je določena v ceniku. Član se s podpisom na vpisnici obveže, da bo pri obiskovanju knjižnice in uporabi knjižničnega gradiva upošteval Pravilnik o poslovanju.

Brezposelne osebe so oproščene plačila članarine. Ob vpisu morajo predložiti potrdilo o brezposelnosti Zavoda RS za zaposlovanje. Potrdilo ne sme biti starejše od enega meseca.
Invalidi z 80 in več odstotno invalidnostjo z dokazilom statusa so oproščeni plačila članarine, imetniki evropske kartice ugodnosti pa imajo pri letni članarini 50 % popust.

Članstvo velja v vseh oddelkih knjižnice. Član se s podpisom na pristopni izjavi obveže, da bo pri obiskovanju knjižnice in uporabi knjižničnega gradiva ravnal v skladu s Pravilnikom.

 

Spletni vpis

Osrednja knjižnica Celje ponuja možnost spletnega vpisa v knjižnico preko spletne strani COBISS+.


Član knjižnice postanete tako, da iz spustnega seznama izberete akronim knjižnice (SIKCE). Svoje podatke vpišete v spletni obrazec, potrdite strinjanje s Pogoji uporabe in poravnate letno članarino s pomočjo sistema spletnih plačil eUJP ali Monete.
Prav tako vas pozivamo, da pred vpisom preberete Pravnik o poslovanju knjižnice, kjer se lahko seznanite z vsemi pogoji delovanja Osrednje knjižnice Celje.
Osebe do osemnajstega leta starosti in brezposelne osebe lahko pravico do brezplačnega vpisa uveljavijo samo osebno v knjižnici v skladu s Pravilnikom o poslovanju.

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam