skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Rezervacija gradiva

Z rezervacijo prostega gradiva si zagotovite, da vas bo gradivo ob obisku knjižnice že čakalo in si ga med tem nihče drug ne bo mogel izposoditi. Ko knjižnica za vas poišče in pripravi rezervirani izvod, prejmete obvestilo, da vas gradivo čaka.
Ob rezervaciji izposojenega gradiva ste uvrščeni na čakalno listo. Tudi v tem primeru vas, ko pridete na vrsto, obvestimo na dogovorjeni način (e-pošta, SMS, potisno obvestilo).
Gradivo vas čaka tri delovne dni. Po tem roku se rezervacije programsko brišejo, gradivo pa je dodeljeno naslednjemu članu v čakalni vrsti ali vrnjeno na police. Za neprevzeto rezervirano gradivo vam zaračunamo strošek po veljavnem ceniku.

Gradivo lahko rezervirate osebno ali prek spletnega kataloga COBISS/OPAC. Rezervacije bodo uspešne, če imate v servisu Moja knjižnica izbrano e-obveščanje o prispelem rezerviranem gradivu. Če si elektronskega obveščanja še niste uredili, se vam po izboru gumba "rezerviraj" izpiše opozorilo, da gradivo ni rezervirano.

Člani lahko svoje rezervacije pravočasno umaknete sami, če ob prijavi v Moj COBISS/Moja knjižnica izberete zavihek Rezervacije/preklic in nato prekličete izbrano.

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam