skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Časopisi in revije

V časopisni čitalnici, ki se nahaja v drugem nadstropju domoznanskega oddelka, lahko izbirate med 100 domačimi in tujimi periodičnimi publikacijami. Zadnji letniki so prosto dostopni, medtem ko vam starejše izvode knjižničarji na željo prinesejo iz skladišča. Pri izposoji periodičnih publikacij si velja zapomniti, da je rok izposoje sedem dni in da je zadnja številka dostopna le v čitalnici.

slovenski in tuji časopisi za dnevno informiranje in spremljanje dogajanja doma in po svetu

revije s poljudno vsebino z različnih področij: zdravje, lepota urejanje doma, vrtnarjenje ipd.

revije s poglobljeno strokovno in znanstveno vsebino z vseh področij človeškega znanja

zbor najpogosteje iskanih časopisov in revij vas čaka v čitalnici, starejše letnike pa vam bomo po predhodnem naročilu prinesli iz skladišča.

Dostopnost naslovov lahko preverite v katalogu COBISS. Časopisi, ki so postavljeni v čitalnici, imajo oznako postavitve Celje_Č, tisti v skladišču pa Celje_SKL.

Časopise in revije lahko pregledujete v knjižnici


Osrednja knjižnica Celje naroča več kot 500 naslovov časopisov in revij. Poleg časopisov in revij na papirju nudimo še obsežen izbor člankov v elektronski obliki. Najdete jih v naši digitalni knjižnici.

Študijska čitalnica je prostor, kjer boste lahko študirali v miru in tišini. Namenjena je vsem obiskovalcem in se nahaja v tretjem nadstropju knjižnice, kjer je na voljo 50 sedežev. V tihi čitalnici se boste lahko popolnoma posvetili študiju in branju, saj sta glasno govorjenje in uporaba mobilnih telefonov prepovedana.

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam