skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Izposoja gradiva

  • Člani si lahko na dom izposodite večino knjižničnega gradiva.
  • Zadnje številke revij in časopisov ali vezane letnike lahko berete v časopisni čitalnici.
  • Samo v knjižnici lahko uporabljate enciklopedije in slovarje, ki jih ima knjižnica zgolj v enem izvodu, ter unikatno in dragoceno domoznansko gradivo.

Podatke o dostopnosti za posamezni izvod preverite v katalogu COBISS – izvodi, ki so na voljo samo za uporabo v knjižnici, so jasno označeni.

Rok izposoje je za vse gradivo tri tedne. Izjema so tedniki v čitalnici, za katere velja, da imajo od 1. 2. 2024 rok izposoje en teden. Če izposojeno gradivo potrebujete dlje, poskusite rok izposoje podaljšati pred iztekom. Podaljšanja rokov niso vedno izvedljiva.
Tabela rokov

Izposoja in vračilo gradiva sta v Celju samopostrežna in potekata na knjigomatih, ki so nameščeni v pritličju knjižnice.
Izposoja gradiva je možna le s predložitvijo članske izkaznice. Član ob izposoji prejme seznam izposojenega gradiva, ki ga je dolžan pregledati pred odhodom iz knjižnice in opozoriti na morebitne nepravilnosti. Kasnejših reklamacij knjižnica ne bo upoštevala.

Vse informacije na enem mestu v brošuri Knjižnica pri roki.

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam