skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Knjižnica na obisku

Bi radi brali, pa zaradi starostali bolezni ne morete priti v knjižnico? Knjižničarji vam najljubše knjige z veseljem prinesemo tudi na dom.

Gre za posebno brezplačno storitev Osrednje knjižnice Celje, namenjena tistim uporabnikom, ki si želijo brati, pa sta jim starost ali bolezen onemogočili, da bi knjižnico obiskali samostojno. S tem programom uporabnikom zagotavljamo dostop do knjižnega in neknjižnega gradiva, saj ga pripeljemo domov.

Če želite uporabljati naše storitve, nas pokličite ali pišite in dogovorili se bomo za datum ter uro obiska. Na dogovorjeni dan vas bo poklical sodelavec knjižnice in se z vami pogovoril o vaših željah in potrebah (vrsta in zvrst literature, količina izvodov ter čas obiska).

Storitev je lahko:

  • trajna
  • začasna (npr. ob sezonsko poslabšanih vremenskih razmerah)

Knjižnično gradivo lahko dostavimo:

  • posameznim osebam,
  • društvom,
  • klubom,
  • organizacijam, kjer se srečujejo, zbirajo in družijo ljudje.

Storitev je namenjena našim članom in je brezplačna. Če še niste član knjižnice, boste to uredili, ko se bomo oglasili pri vas. Knjige vam enkrat mesečno dostavimo na dom, vrnili pa jih boste ob našem naslednjem obisku.

Z veseljem vas bomo obiskali in vam z gradivom polepšali dan!

Kontakt: 03 426 17 60 ali 03 426 17 06 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

“Ko bereš dobro knjigo, se lahko zgodi nekaj zelo čarobnega.”

– J. K. Rowling

 

Utrinki:

          Izdelek brez naslova 1

 

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam