skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Spletno poslovanje

Storitve, ki jih omogočamo na spletu s storitvijo Moj profil Cobiss oziroma Moja knjižnica.

Geslo za Mojo knjižnico dobite ob vpisu v knjižnico. Če ste ga pozabili, si ga lahko ponastvite na spletni strani Cobiss+.

 

REZERVACIJA GRADIVA

V katalogu Cobiss + lahko sami rezervirate gradivo, s čimer ga v naročite v knjižnici in vas bo čakalo za prevzem na izposojnem pultu. Pri izbranem naslovu v katalogu Cobiss + kliknite na gumb Rezerviraj. Vpišete se s številko izkaznice in geslom in potrdite rezervacijo. Za uspešno rezervacijo morate imeti nastavljeno E-obveščanje na e-mail naslov in/ali SMS obveščanje, saj le tako lahko prejmete obvestilo o čakajočem rezerviranem gradivu.

 rezerviraj

 

PODALJŠANJE ČLANSTVA

Z obiskom Moje knjižnice (prijava v Moj profil Cobiss s številko izkaznice in geslom), lahko podaljšate članstvo, če vam je že poteklo, ali bo poteklo v roku meseca dni. Na to vas opomni obvestilo.

Ob podaljšanju članstva lahko s spletni plačilom poravnate tudi članarino, ta pa je podatek naveden v obvestilu o poteku članstva.

 podaljsanje

 

 

PODALJŠANJE ROKOV IZPOSOJE

Rok izposoje za gradivo podaljšate tako, da v seznamu izposojenega gradiva obkljukate gradivo in nato kliknete gumb Podaljšaj izbrano. Če je bil rok izposoje uspešno podaljšan, se pri izvodu pokaže zelena kljukica, v stolpcu Vrniti do pa se izpiše novi rok vrnitve. Če roka izposoje ni možno podaljšati, se izpiše opozorilo, s premikom miške na opozorilni znak pa se izpiše razlog, zakaj podaljšanje ni bilo mogoče.

 podaljsanje2https://plus.cobiss.net/cobiss/si/sl/user/login

 

PORAVNAVA DOLGOV

V primeru, da imate neporavnane obveznosti (članarina, zamudnina, …), lahko znesek poravnate s spletnim plačilom. V Moji knjižnici odprite zavihek Dolgovi in omejitve, kjer boste videli celoten dolg. Z gumbom Spletno plačilo boste prišli v obrazec UJP plačila, kjer lahko izvedete plačilo s kartico, z mobilnim plačilom (Moneta) ali s spletno banko (NKBM, NLB Klik).

 

SPLETNI VPIS

V knjižnico se lahko vpišete tudi preko spleta in s tem pridobite dostop do rezervacij gradiva, e-knjižnice in Biblosa. Izkaznico pridobite ob predložitvi osebnega dokumenta v knjižnici. 


Povezava za spletni vpis: https://plus.cobiss.net/cobiss/si/sl/rsu 

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam