skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Naravna kozmetika-resničnost ali zavajanje?

Naravna kozmetika-resničnost ali zavajanje?

Ali danes na tržišču sploh obstaja čisto naravni izdelek? Kakšni so kriteriji, da kozmetični izdelek lahko nosi oznako naravno - sama beseda nosi veliko težo in se nemalokrat izkorišča v promocijske, tržne namene. Zakaj bi se na sploh odločili za izbiro naravnega kozmetičnega izdelka? Na kaj je potrebno paziti, ko v trgovini izbiramo kozmetični izdelek in želimo, da bi bil čim bolj naraven? 

Vse to in še več bomo izvedeli na predavanju dr. Nataše Kovačić, univ.dipl.kem. Dr. Kovačićeva je po poklicu analizna kemičarka z 22 letnimi delovnimi izkušnjami. Trenutno živi in deluje v Šentjurju in je lastnica podjetja Kreativni raziskovalni center za naravno kozmetiko. Je tudi ustanoviteljica naravne kozmetične blagovne znamke . 

Predavanje bo v Študijski čitalnici, zaželjene so prijave saj je število udeležencev omejeno. Prijave sprejemamo na e-naslov društva: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefon 03 416 17 60.

 

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam