skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
KRIMINALKA

KRIMINALKAOpis založnika

Po svetovni uspešnici Da Vincijeva šifra, ki je bila prodana v 80-ih milijonih izvodov, je vsaka nova knjiga Dana Browna težko pričakovana in že v prvih dneh postane velika uspešnica. Mojster napetih in skrivnostnih trilerjev  je sedaj poskrbel za novo vznemirjenje.

Knjiga, ki je v angleškem jeziku izšla pred nekaj meseci, že ruši rekorde. V prvem tednu prodaje je postala najbolje prodajana Brownova knjiga  v prvih sedmih dneh so v vseh jezikih in različicah (tudi elektronski) prodali več izvodov Inferna kot Da Vincijeve šifre.

»Išči in našel boš.« – te besede odmevajo v glavi profesorja Roberta Langdona, ko se zbudi v bolnišnici sredi Firenc, ne da bi se spominjal, kako se je znašel v njej. Prav tako ne more pojasniti, od kod skrivnostni predmet v njegovem suknjiču. Ker mu nekdo streže po življenju, se skupaj z mlado zdravnico podata na vratolomni beg po Firencah, znajdeta pa se tudi v Benetkah in Istanbulu. Samo Langdonovo poznavanje skrivnih prehodov in starodavnih skrivnosti ju lahko reši pred kremplji neusmiljenih zasledovalcev. Svet je na robu katastrofe, ključ do rešitve pa se skriva v nekaj verzih Dantejeve Božanske komedije.

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam