skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Prevzem vnaprej rezerviranega gradiva in uporaba elektronskih virov

Prevzem vnaprej rezerviranega gradiva in uporaba elektronskih virov

Trenutno se v knjižnici ni možno sprehajali med knjižnimi policami in brskali po gradivu. Prav tako ni možno študirati v Študijski čitalnici in naših učilnicah, saj knjižnica v skladu z uredbo do nadaljnjega ni odprta za obiskovalce, kar pa ne pomeni, da ne morete vrniti ali si izposoditi željenega gradiva. Dovoljen je osebni prevzem knjig na vhodu pred knjižnico, kjer vam je zagotovljen minimalen osebni stik in sicer, med tednom med 8. in 19. uro, ter ob sobotah med 8. in 13. uro. V krajevnih knjižnicah pa po običajnem delovnem času vsake enote.

Željeno gradivo lahko naročite na naslednje načine:

-preko aplikacije Moja knjižnica

-po telefonu 03/426 17 17, 03 426 17 16

Takoj, ko bo gradivo pripravljeno, ga boste lahko prišli iskat. Vstop do pulta za prevzem je omogočen enemu obiskovalcu hkrati.

Tudi vračila gradiv potekajo nemoteno. Knjigomat za vračilo deluje 24 ur, v primeru težav je poleg njega na voljo zaboj, kamor odložite gradivo, ki ga knjigomat ne sprejme. Tokrat vam že izposojenega gradiva ne bomo avtomatsko podaljšali, saj ga lahko pravočasno vrnete ali podaljšate preko telefona oz. spleta. Morebitne zamude zaradi spremenjenega načina poslovanja ne bomo tolerirali.

V kolikor imate pomisleke, da bi se v knjižnico odpravili, vam je na boljo bogata E-knjižnica. Do nje lahko dostopate s člansko številko in geslom. Ponujamo vam nekaj povezav do navodil za spletno poslovanje, spletna plačila, rezervacije in ostalo, kar lahko urejate od doma.

SPLETNO POSLOVANJE (REZERVACIJE, PODALJŠAVE, PLAČILA, SPLETNI VPIS)

https://www.knjiznica-celje.si/obvestila/item/spletno-poslovanje-rezervacije

Biblos

https://www.knjiznica-celje.si/e-knjiznica/e-knjiznica-biblos

Spletna stran Biblos - https://www.biblos.si/kako-deluje

Audibook -https://www.knjiznica-celje.si/e-knjiznica/audibook

Lahko pa nas tudi pokličete in vam bomo knjige dostavili do vrat vašega doma. V tem primeru pokličete na telefon 03 426 17 60.

Ostanite zdravi!

 

 

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam