skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
7. festival domoznanstva: Domfest '22

7. festival domoznanstva: Domfest '22

Osrednja knjižnica Celje v sodelovanju z osrednjimi območnimi knjižnicami in Sekcijo za domoznanstvo in kulturno dediščino organizira strokovni dogodek in sicer 7. festival domoznanstva, Domfest ’22, ki bo potekal v petek, 21. oktobra 2022, v živo v Levstikovi dvorani Osrednje knjižnice Celje.

Domoznanci iz slovenskih splošnih knjižnic se na festivalu domoznanstva srečujemo vsako drugo leto, tema tokratnega dogodka bo domoznanstvo za vse generacije. Predstavljeni bodo primeri dobrih praks s področja domoznanstva, ki se izvajajo v osnovnih šolah, srednjih šolah in v splošnih knjižnicah v Sloveniji in v tujini.

Del dogodka bo tudi podelitev Goropevškovih nagrad (v sodelovanju z ZBDS) za izjemne uspehe na področju domoznanstva in kulturne dediščine, ki so širšega družbenega pomena in prispevajo k napredku domoznanske dejavnosti v knjižnicah. Podelitev s kulturnim programom in pogostitvijo bo sledila v drugem delu Domfesta v dvorani Narodnega doma Celje (Trg celjskih knezov, Celje).

 

Program in prijavnica sta na voljo tukaj.

Sponzorji dogodka:

 Logotip Mikrografija 30   

podoba

Mikrografija d.o.o.

PODOBA d.o.o.

Bizzone, posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov Dominik Košič, s. p.

Celjska Mohorjeva družba d.o.o.

Grafika Gracer d.o.o.

ZELINKA LS, trgovina in storitve d. o. o.

AVRORA AS, distribucija in založništvo, d.o.o., BIRO BIT d.o.o., SIEL, d.o.o., Sintal Celje d.o.o., TrueCAD, podjetje za razvoj CAD opreme in multimedijo d.o.o.

Dogodek podpira: Ministrstvo za kulturo

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam