skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Festival Kamra 4.0

Festival Kamra 4.0

Festival Kamra 4.0 je strokovni dogodek, ki ga prireja Osrednja knjižnica Celje, ki skrbi za upravljanje, urejanje in razvoj portala Kamra od leta 2011.

Portal Kamra je digitalna platforma, ki povezuje lokalno kulturno dediščino in omogoča dostop do digitaliziranih vsebin iz knjižnic, arhivov in drugih kulturnih ustanov. Portal predstavlja most med preteklostjo in sedanjostjo, kjer zgodbe lokalnih skupnosti oživijo v digitalni obliki.

Namen festivala, ki bo potekal 7. decembra 2023, je pregledati razvoj portala, predstaviti uspešne projekte v povezavi z njim ter še tesneje povezati obstoječe sodelavce portala. Z vsebino portala želimo seznaniti najširšo javnost in pritegniti nove partnerje.

Na dogodku bomo predstavili nekaj najuspešnejših projektov povezanih s portalom Kamra, prikazali primere dobre prakse ter se seznanili z nekaterimi inovativnimi praksami pri prikazovanju in ohranjanju kulturne dediščine.

Program in prijavnica sta na voljo na povezavi.

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam