skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
VABLJENI NA VPIS V U3O CELJE

VABLJENI NA VPIS V U3O CELJE

Spoštovani,

vpis v novo študijsko leto je tik pred vrati, začnemo v ponedeljek, 5. septembra.

 

PROGRAMSKA KNJIŽICA

bo na voljo od 2. septembra od 12. ure naprej pri izposojevalnem pultu in na drugih mestih v knjižnici, dostopna pa je tudi na TEJ POVEZAVI.
VPISNICA je od letos integralni del brošure, doma jo lahko v miru izpolnite, odtrgate in si tako prihranite nekaj časa pri vpisu.

Vsi lanskoletni člani jo boste dobili tudi po pošti. Ob tem se resnično opravičujem, da knjižica letos nekoliko zamuja, a ker bo vpis trajal do 23. septembra, menim, da bo kljub vsemu dovolj časa, da se v miru pripravite.

 

VPIS

bo, kot že rečeno, potekal med 5. in 23. septembrom, vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro.

Resnično vas prosim, da se dni in ur držite, saj zunaj njih ne bomo mogli zagotavljati vpisa. Predvsem ob sobotah vpis ne bo mogoč.

Če boste do 23. septembra odsotni ali zadržani, seveda še lahko uredimo vpis po individualnem dogovoru, vsekakor pa prosim, da se vpišete najkasneje do 1. oktobra.

 

ŠTUDIJSKO LETO

bo potekalo od oktobra dalje, začeli boste glede na individualne dogovore z mentorji. Urniki bodo postavljeni do 5. oktobra, večinoma si bomo prizadevali, da bi obdržali lanske termine in lokacije.

Prvo ponedeljkovo srečanje bo 26. septembra ob 17.30 v Študijski čitalnici, ko bomo gostili nekdanjega celjskega gospodarstvenika in predsednika občine Celje, gospoda EDVARDA STEPIŠNIKA.

Celoten razpored oktobrskih srečanj boste prejeli v zadnjem tednu septembra.

 

VPISNINA

ostaja enaka kot do sedaj: 10 EUR za tiste, ki ste hkrati člani knjižnice in 15 EUR za tiste, ki niste včlanjeni v knjižnico.

 

RAZSTAVA IN POGOVOR

Razstavo članic krožka ROČNA DELA odpiramo v ponedeljek, 5. septembra, ob 17. uri v I. nadstropju knjižnice. Ob odprtju pripravljamo kratek program

Razstava bo na ogled do 4. oktobra. Vabljeni, da z ogledom razstave in vpisom v knjigo vtisov podprete svoje soštudentke.

V četrtek, 8. septembra, bomo ob 18. uri v lapidariju gostili patra Branka Cestnika, ki bo predstavil svoj novi zgodovinski roman ŠESTI PEČAT.

 

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam