skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Vpis v U3O za študijsko leto 2021/2022

Vpis v U3O za študijsko leto 2021/2022

Spoštovane članice in člani Univerze za tretje življenjsko obdobje in vsi, ki to želite postati,

z velikim veseljem vam sporočamo, da vpis v novo študijsko leto začenjamo v ponedeljek, 6. septembra 2021.
Vpis bo trajal do 20. septembra, vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro na oddelku leposlovja v prvem nadstropju, kot ste navajeni iz prejšnjih let. Po 12. uri in ob sobotah vpis ne bo mogoč.

Prilagamo programsko brošuro, ki je tudi letos vsebinsko bogata in prinaša kar nekaj novosti, kakor tudi že utečenih programov. Najdete jo TUKAJ.
V naslednjih dneh in tednih bomo z mentorji tudi dorekli zadnje podrobnosti in oblikovali urnike. Vabimo vas, da brošuro pozorno preberete, gotovo boste v njej čisto vsi našli kakšno vsebino zase.

Prilagamo tudi vpisnico in izjavo o varovanju osebnih podatkov. Če je le mogoče, ju izpolnite že doma, da bo vpis tako potekal bolj tekoče.
Vpisnico najdete na TEJ POVEZAVI, izjavo pa TUKAJ.
Izjava o varovanju osebnih podatkov je obvezen del vpisnice, zato, prosimo, izpolnite OBE. Samo vpisnica brez izjave ni veljavna.

Gotovo se vsi sprašujete, kako bo z izvedbo programov v tem študijskem letu. Tudi smi se sprašujemo enako, pristojni veljavne omejitve podaljšujejo iz tedna v teden in nemogoče je ugibati, kakšna pravila bodo veljala danes teden ali še kasneje. Ne glede na vse vam zagotavljamo, da bomo naredili vse v naši moči, da bodo krožki potekali v živo, dokler to ne bo absolutno prepovedano. Bomo pa do nadaljnjega zamrznili vse ekskurzije, saj je njihovo izvajanje trenutno logistično prezahtevno.
Že sedaj vas tudi obveščamo, da bo za udeležbo na vseh dejavnostih Univerze gotovo obvezno izpolnjevanje pogoja PCT, kakor tudi nošenje zaščitnih mask. Izpolnjevanje pogoja bomo tudi vsakič preverjali. Opravičujemo se za nevšečnosti, a kot izobraževalna institucija podpiramo ukrepe stroke in jih tudi dosledno izvajamo.

Iskreno se veselimo študijskega leta, ki ga bomo preživeli skupaj, in vas lepo pozdravljamo.

Naslov

Osrednja knjižnica Celje
Muzejski trg 1a
3000 Celje
Tel.: 03 426 17 10
Fax: 03 426 17 11
info@knjiznica-celje.si

Osrednja knjižnica Celje je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

prostovoljstvo Varna točka

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam